Open lesmiddag Thorbecke SG VMBO

Geachte collega,

Hierbij nodig ik u uit om samen met uw leerlingen uit groep 8 op maandag 4, dinsdag 5, donderdag 7 of vrijdag 8 november 2019 een middag een bezoek te brengen aan de vmbo-locatie van de Thorbecke ScholenGemeenschap aan de Russenweg.

Deze uitnodiging heeft een tweeledig doel:

  1. Leerlingen uit groep 8 kennis te laten maken met het vmbo in het algemeen en de afdelingsprogramma’s in het bijzonder.
  2. Leerlingen die volgend cursusjaar het vmbo binnenstromen een indruk te geven van de Thorbecke Scholengemeenschap, locatie vmbo-PrO.

Daarnaast willen wij u en uw leerlingen graag onze fantastische school laten zien en ze een kans geven te proeven van het concept Doen is de nieuwe manier van denken’.

U heeft de mogelijkheid onze school te bezoeken op een van de aangegeven middagen. Het programma neemt ruim twee uur in beslag en start om 13.00 uur.

Regelt u zelf het vervoer naar de Russenweg v.v.? Indien u op de fiets komt, zal een gedeelte van de fietsenstalling voor u en uw leerlingen worden gereserveerd.

Als u met uw leerlingen wilt ingaan op deze uitnodiging, dan verzoek ik u contact op te nemen met Beatrix Broka: b.broka@ooz.nl

Als u op meerdere van bovenstaande data onze school kunt bezoeken, dan verzoeken wij u vriendelijk om al deze mogelijkheden aan geven. Het wordt daardoor voor ons eenvoudiger om een evenwichtige indeling te maken.Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 038 – 4262800.

Met vriendelijke groet,

Jan Pap

Schoolleider Organisatie en bovenbouw VMBO
j.pap@ooz.nl