Excursies bovenbouw

Bijna alle 3e en 4e jaars klassen zijn op 30 november op excursie geweest. Bekijk de foto’s van deze dag hierrrrr!

MVI – Beeld en Geluid
De 3e jaars zijn naar Hilversum geweest naar Beeld en Geluid. De leerlingen hebben workshops gevolgd over het maken van een journaal en het maken van een soap cliffhanger. Na de lunch was er vrije ruimte in de Experience waar leerlingen alles te weten konden komen over radio, televisie en wat daar bij komt kijken! Het was een geslaagde dag!

MOBT – Autobeurs Essen

E&O – Rotterdam
Woensdag 30 november om 07.00 uur kon de bus vertrekken richting de haven van Rotterdam. Het tijdstip was voor vierdejaars leerlingen geen excuus en zij hebben gedurende busreis er een mooi feestje van gemaakt. De boottocht was heerlijk en na een korte rondleiding gingen we de stad in. De foto’s spreken voor zich!