Horeca, Bakkerij en Recreatie

vakschool

Ontdek Horeca, Bakkerij en Recreatie

Vind je het leuk om het gasten naar de zin te maken? Dit kunnen gasten zijn die in een restaurant of hotel komen eten of simpelweg een bestelling doen in de bakkerij, dat maakt voor jou niet uit. Je bent in staat de gasten lekker eten, een goede service en een prettig gevoel te geven.

Later kun je met deze opleiding terecht in kantines van grote bedrijven, instellingskeukens van ziekenhuizen en verpleeghuizen. Daarnaast kun je na je school ook werken in de recreatie. Vind je horeca leuk, maar wil je eigenlijk (banket-)bakker worden? Dan kies je, naast je profiel, de specialisatie bakkerij. Uiteraard is andersom ook mogelijk.

Kortom: kies je HBR, dan zit je gebakken!

 

Bekijk onze vakschool

Wat wordt later jouw beroep?

kok

Hou jij ervan om de lekkerste gerechten te bereiden

bediening

Maak jij andere mensen blij met een koud drankje en een lekker hapje

recreatie medewerker

Ben jij zelf actief en hou je ervan een activiteiten te begeleiden

Zie je het al helemaal voor je?

Bekijk ook onze andere vakscholen

1

Zorg en Welzijn

Werken met mensen maakt je gelukkig. Je maakt ze mooi(er), verzorgt ze, omdat ze oud of juist jong zijn en je speelt een rol in hun vrije tijd, bijvoorbeeld tijdens het recreëren.

2

Economie en Ondernemen

Je richt je op de detailhandel en leert je eigen onderneming draaiende houden. Een ondernemer heeft alles op orde en kennis van zaken. Je leert het logistieke systeem kennen en regelt je eigen administratie.

3

Mobiliteit en Transport

Heb je interesse in alles met een stuur of motor en ben je niet bang voor vieze handen? Ben je een echte doorzetter die graag vakwerk wil leveren? Dan is dit zeker iets voor jou!

4

Produceren, Installeren en Energie

Techniek is je lust en je leven. Stilzitten is aan jou niet besteed. Jij steekt je handen liever uit de mouwen. Bij PIE leer je samen te werken met medeleerlingen en maak je gebruik van verschillende technieken.

5

Media, Vormgeving en ICT

Je bent creatief en vindt het een uitdaging om zelfstandig of in groepjes de wereld te ontdekken van printmedia, webdesign, vormgeving, fotografie & film.

Realisatie: